Over Liefveld

Gespecialiseerd bedrijf in koffiemachines en bijbehorende ingrediënten. Onderhouden Reparatie, Verkoop, Verhuur van koffie / espresso machines / watercoolers / ingrediënten.

Opgericht in 1997. Paul Liefveld : Koffiegek, adviseur en techneut. Gevestigd in Raalte. 2 á 3 werknemers die gespecialiseerd zijn in hun vak (Onderhoud / reparatie, Aflevering, Administratie) Biedt uitstekende en snelle service. Klantcontact staat centraal. Kent bijna alle eigenaren bij de voornaam.

Nadat Paul Liefveld zijn illywinkel “espressoworld Zwolle” had verkocht, heeft hij zich geheel kunnen wijden aan het bedrijf in Raalte. Voorop staat nog steeds de instelling dat hij niet verkoopt wat hij heeft, maar wat de klant vraagt. Dat wil zeggen dat het assortiment zeer uitgebreid is en ook flexibel. Uiteraard hebben zij bij Liefveld Company Support voorkeuren, zeker als het gaat om de apparatuur. Immers, gratis service biedt je niet aan bij rommel! Een goede relatie met de koffiebranderij zorgt ook hierbij dat er voor elk wat wils is. Paul Liefveld prefereert een goed contact met de klant boven omzet bij een prijzenslag. Liefde moet van twee kanten komen. Laat het ons bewijzen! Zorg dat je klant wordt en laat je verwennen!

over_liefveld

In ons pand aan de Praamstraat hebben we een kleine showroom met wat modelletjes staan. Er kan geproefd worden, maar daar zijn vaak enkele personen bij aanwezig. Een beter beeld krijg je door een test te doen, daar waar het bedrijf een automaat heeft gepland.

Plan kennismakingsgesprek

 

Vrienden van de Koffiespecialist 

© 2015 Liefveld Company Support | Webdesign: JHmedia